“Kwaliteit, hygiëne en vriendelijkheid zijn onze troeven!”

De Rijdende Kip is een bedrijf opgericht in 1980, door Wim Truyens en zijn echtgenote Nica Haegeman, met doel het verkopen van gebraden kippen op de openbare markten.
Ondertussen is de eenmanszaak uitgegroeid tot een kmo met maar liefst 8 marktwagens, 35 personeelsleden en zijn we terug te vinden op meer dan 35 markten/standplaatsen per week. Ook het gamma werd door de jaren heen enorm uitgebreid. Zo braden we kippen, kipdelen, ribben, …, verkopen we wild en gevogelte, sauzen, kant en klare gerechten, …
U kunt ons niet alleen terugvinden op openbare markten, we staan sinds enkele jaren ook paraat om uw kip of barbecue feest te laten slagen.
 
Ondertussen is de naam De Rijdende Kip een vaste waarde in het braden van kippen, kipdelen en varkensribben, zowel op openbare markten, standplaatsen langs de baan als op feesten. Ook in het verzorgen van barbecueschotels en barbecues aan huis kan je niet langer rond de naam De Rijdende Kip heen.
 
Dit is een typische familiezaak en dat kun je ook merken. Kwaliteit, vriendelijkheid en hygiëne worden hier dan ook hoog in het vaandel gedragen.
 
Door het in de zaak komen van hun zonen Hans en Himke zijn er nog tal van mogelijkheden bijgekomen. Hans studeerde af als beenhouwer en traiteur, zijn broer Himke behaalde het diploma kok te Koksijde en studeerde nadien nog verder in de branche hotelmanagement.
 
Hopelijk tot binnenkort aan een van onze marktkramen of op uw feest.

Heeft u een vraag?

To prevent automated spam submissions leave this field empty.